Kontorsstädning Sundbyberg

Professionell kontorsstädning i Sundbyberg

Städhuset erbjuder förstklassig kontorsstädning i Sundbyberg. Med över tre decennier i branschen förstår vi vikten av en ren och trivsam arbetsmiljö. En ren arbetsplats bidrar inte bara till bättre hälsa och välbefinnande för medarbetarna, utan också till ökad produktivitet och ett positivt intryck för besökare och kunder. Låt oss ta hand om era städbehov så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Varför välja Städhuset för kontorsstädning i Sundbyberg?

Erfarenhet och pålitlighet

Städhuset har lång erfarenhet inom städbranschen och har sedan 1988 byggt upp en stark kundbas genom pålitlighet och högkvalitativa tjänster. Vår målsättning har alltid varit att leverera städtjänster av högsta kvalitet med en personlig touch. Med cirka 200 anställda och en omsättning på ca 57 mkr år 2019, har vi kapaciteten att hantera både stora och små uppdrag.

Kvalitetssäkring och certifieringar

Vi är certifierade enligt SS EN ISO 9001:2015 för kvalitetsledning och ISO 14001:2015 för miljöledning. Detta innebär att vi följer strikta rutiner för att säkerställa att alla våra städtjänster håller högsta kvalitet och att vi ständigt arbetar med att förbättra våra processer. Vår kvalitetsgaranti innebär att vi omedelbart åtgärdar eventuella brister som rapporteras, utan att ifrågasätta reklamationen.

Miljöanpassade städmetoder

Vi på Städhuset är mycket medvetna om vårt ansvar gentemot miljön. Vi använder endast miljöklassade rengöringsmedel och arbetar kontinuerligt med att utveckla och implementera miljövänliga städmetoder. Våra leverantörer väljs noggrant utifrån deras miljöprogram, och vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan i varje aspekt av vår verksamhet.

Våra tjänster inom kontorsstädning i Sundbyberg

Daglig städning

Vi erbjuder daglig städning för att säkerställa att er arbetsmiljö alltid är ren och inbjudande. Våra tjänster inkluderar dammsugning, golvvård, dammtorkning av ytor, tömning av papperskorgar och rengöring av kök och toaletter. Vi anpassar städningen efter era specifika behov och önskemål.

Specialanpassade städlösningar i Sundbyberg

Varje kontor har unika behov, och vi erbjuder specialanpassade städlösningar för att möta dessa krav. Oavsett om det handlar om extra noggrann rengöring av konferensrum, desinficering av arbetsstationer eller periodisk storstädning, har vi rätt lösning för er.

Fönsterputs och golvvård

Vi erbjuder professionell fönsterputs och golvvård för att säkerställa att era fönster och golv alltid ser perfekta ut. Våra experter använder avancerad utrustning och effektiva metoder för att uppnå bästa möjliga resultat.

Trappstädning och garagestädning

För fastigheter med flera våningsplan och parkeringsgarage erbjuder vi trappstädning och garagestädning. Vi ser till att alla gemensamma utrymmen är rena och säkra för både boende och besökare.

Vår personal – Kvalificerad och motiverad

Vi tror starkt på att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder. All vår personal är fast anställd efter en provanställning och har genomgått en omfattande grundutbildning inom företaget. Genom regelbunden vidareutbildning och uppdateringar håller vi våra anställda informerade om de senaste utvecklingarna inom städbranschen. Vår personalpolicy betonar vikten av arbetsmiljö, ergonomi och kontinuerlig utbildning.

Arbetsmiljöcertifiering

Vi är certifierade enligt ISO 45001:2018 för arbetsmiljöledning, vilket innebär att vi har effektiva rutiner för att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö för alla våra anställda. Detta inkluderar allt från hantering av kemikalier till ergonomi och internutbildning.

Kundfokuserad service

Vi förstår att varje kund är unik och att era behov kan variera. Därför erbjuder vi en flexibel och kundfokuserad service där ni som kund kan bestämma hur ofta ni vill ha städning och vilken typ av tjänster som passar bäst för er verksamhet. Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar genom att erbjuda högsta möjliga servicekvalitet.

Enkel och snabb kommunikation

Vi erbjuder enkel och snabb kommunikation genom vårt kundservicecenter där ni kan nå oss via telefon, e-post eller vår onlineplattform. Vi är alltid tillgängliga för att svara på era frågor och hantera eventuella problem som kan uppstå.

Hälsa och välbefinnande

En ren arbetsmiljö är avgörande för medarbetarnas hälsa och välbefinnande. Regelbunden städning minskar mängden damm och allergener, vilket kan bidra till att förebygga sjukdomar och förbättra den allmänna hälsan

Ökad produktivitet

En välstädad arbetsplats skapar en trivsam och inspirerande miljö som kan öka produktiviteten. När medarbetarna slipper oroa sig för städningen kan de istället fokusera på sina arbetsuppgifter och leverera bättre resultat.

Professionellt intryck

Ett rent och välskött kontor ger ett professionellt intryck på kunder, besökare och affärspartners. Det visar att ni bryr er om er arbetsmiljö och era medarbetares välbefinnande, vilket kan stärka ert varumärke och ert rykte.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Är ni intresserade av att förbättra er arbetsmiljö med hjälp av professionell kontorsstädning i Sundbyberg? Kontakta oss på Städhuset för en kostnadsfri offert. Vi skräddarsyr våra tjänster efter era behov och garanterar en ren och trivsam arbetsplats.

Besök vår webbplats eller ring oss idag för att lära er mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Låt Städhuset ta hand om er kontorsstädning i Sundbyberg så att ni kan fokusera på det som är viktigast – er verksamhet.