Städhuset städar under Stockholm Open

I år har Städhuset städat under tennistävlingen Stockholm Open. Det är mycket arbete med att städa runt en så stor tävling och viktigt att vi gör vårt allra yttersta för att hålla trivseln på topp. Att städa idrottsanläggningar innebär speciella utmaningar. Trånga utrymmen, mycket folk och stora golvytor med olika underlag är en utmaning värdig Städhusets kompetenta personal. 

På en turne som Stockholm Open har man mycket att ta hänsyn, till både människor och miljö. Idrottsanläggningar kräver ett antal olika varianter av städning. Loger, toaletter, omklädningsrum, restauranger och läktare måste hålla en hög renlighetsnivå för att det skall kännas trivsamt för personal, tävlande och publik. Vi städar så det blir ordentligt rent och bakteriefritt när vi använder giftfria rengöringsmedel till bord, handtag och andra ytor som annars snabbt blir ofräscha och smutsiga när de används av många människor. 

Stockholm Open – Världens äldsta ATP-inomhusturnering

ATP står för Association of Tennis Professionals och bildades 1972 för att tillvarata professionella manliga tennisspelares intresse. Stockholm Open är världens äldsta ATP-inomhusturninger. Den första Stockholm Open hölls redan 1969 på initiativ av forne världsspelaren Sven Davidsson. Vann då gjorde överraskande den vänsterhänte kroaten Nikola Pilić. Under åren har legendariska tennisspelare såsom Björn Borg, John McEnroe, Roger Federer, Rafael Nadal och Boris Becker deltagit. Turneringen involverar cirka 350 volontären och drar ungefär 30 000 besökare. 

I år hölls turneringen mellan den 6-13 november på Kungliga Tennishallen i Stockholm. På Stockholm Open finns något för alla, inte bara för spelarna och tennisentusiaterna. Här kan man lyssna på föredrag om man är företagskund och nätverka. De senaste åren har det även funnits ett stort utbud av aktiviteter för barn och familjer. Stockholm Open är en festlig tillställning med god mat och dryck i gedigna och trivsamma lokaler. En turnering med världsklass!

Kungliga Tennishallen – Här finns något för alla

Tennishallen invigdes 1943 och är ritad av arkitekten Sture Frölén. Här får cirka 5000 åskådare plats vid tennismatcher. På Kungliga Tennishallen pågår det aktiviteter året runt även om den mest välbesökta är Stockholm Open som brukar vara i Oktober eller November. För att bruka hallen, träna eller spela måste man vara medlem eller gäst till en medlem. Det är ungefär 2000 medlemmar vara lite drygt 400 personer är ungdomar och barn. Tennishallen går att abonnera både för öppna och privata arrangemang.

Förutom tennis kan man spela squash i hallen. Kungliga Tennishallen inhyser Intersquash som under 2000-talet var Sveriges mest framgångsrika squashklubb. Här finns även KLKT gymmet som erbjuder ett modernt gym med den senaste utrustningen, personliga tränare, sjukgymnast, kiropraktor och massör. Om man är en spelande seniormedlem i KLKT har man tillgång till rehab-bad, kallbad och varmbad med jetstrålar. Utanför anläggningen finns dessutom en 15 meter lång pool i anslutning till omklädningsrummet. Poolen är endast till för medlemmar och gäster till medlemmarna.

Resturangen som ligger i Kungliga Tennishallen heter kort och gott “Kungliga”. Den har drivits i olika regi sedan 1943. Här kan du äta frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. Restaurangen är öppen för alla och går att abonnera. 

Städhuset – erbjuder allt inom städ

Vi erbjuder allt inom städ. Från att städa stora lokaler under evenemang såsom vi gjort under Stockholm Open till att städa mindre lägenheter eller kontor. Våra städtjänster innefattar hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, trappstädning, garagestädning och  fönsterputsning. Hos oss hittar du kompetent och serviceinriktad personal. 

Vi fungerar även som grossist av vanliga förbrukningsvaror som kaffe, handdukar, muggar, tvål, papper och diskmedel. Hos oss kan du också få hjälp med lokalvård och teknisk förvaltning i olika utsträckning. Kontakta oss om du vill fråga mer om våra tjänster eller om du vill anlita Städhuset!

Comments are closed.